Intrebari Frecvente

De ce sa folosesc Profade?

Profade este un sistem simplu pentru inlaturarea tatuajelor incomode permanente. Este mult mai putin costisitor decat interventia cu laser, este sigur, si nedureros. Iar partea cea mai buna este ca Profade nu lasa urme sau cicatrici.

Cum functioneaza Profade?

Sistemul Profade este compus din 3 lotiuni diferite care patrund in piele si lucreaza atacand cerneala tatuajului.Nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta tatuajului odata ce ai inceput tratamentul.

Are vreun fel de efecte secundare?

NU.Toate ingredientele sunt 100% naturale si sigure. Mai mult decat atat, poti vedea pe site ingredientele, si poti verifica daca esti alergic la unele din ele.

Cat de des ar trebui sa il folosesc?

Ar trebui sa urmezi de doua ori pe zi, toti cei 3 pasi.

Functioneaza pe toate tipurile de piele?

Da. Profade lucreaza la fel pe toate tipurile de piele.

Profade este garantat?

Suntem foarte siguri in privinta produsului Profade, intrucat este testat si avizat de medici, deci nu ai nimic de pierdut.

Se poate folosi Profade si pentru fata?

Da. Se poate folosi produsul si pe fata dar nu pe buze sau in zona ochilor.

Cand pot observa primele rezultate?

Vei incepe sa vezi primele rezultate inca dupa prima luna de folosire a tratamentului iar pentru disparitia completa a tatuajului este recomandat sa continui folosirea inca 3-9 luni.

Varsta tatuajului meu conteaza?

Varsta tatuajului tau este de asemenea un factor important in ceea ce priveste rapiditatea cu care apar rezultatele. Pe de alta parte, culoarea tatuajului tau este importanta de vreme ce culorile deschise se depigmenteaza mai rapid decat cele inchise. Exista totusi o serie de factori care influenteaza eficienta rezultatelor. Unele din acestea sunt: tipul de piele, profunzimea tatuajului, cerneala folosita, varsta, etc.. Daca vrei sa scapi de tatuajul nedorit, acesta este produsul pe care il cauti.

Pot combina Profade cu tratamentul cu laser?

Profade poate fi folosit inainte sau dupa tratamentul cu laser. Profade nu va cauza urme sau cicatrici ale pielii. Daca doresti sa folosesti ambele metode, NU APLICA Profade pe piele pana cand aceasta nu este vindecata dupa tratamentul cu laserul. Este indicata o pauza de 10 zile dupa folosirea Profade daca doresti sa folosesti tratamentul cu laserul. Iti vei putea continua tratamentul cu Profade dupa ce ai terminat tratamentul cu laser.

Profade imi poate irita pielea?

Profade nu cauzeaza iritatii ale pielii, deci asemenea reactii nu vor aparea niciodata in timpul tratamentului. Nu este un produs abraziv, si nu va afecta pielea intr-un mod negativ. Profade nu contine acizi daunatori. Profade este o lotiune pentru uz zilnic.

Ma pot expune la soare daca folosesc Profade?

Da. Poti expune zona pe care ai folosit Profade la soare. In caz ca experimentezi vreun fel de reactie, aplica crema de protectie. Trebuie totusi sa tii cont de faptul ca Profade nu este rezistent la apa. Ca si rezultat, in contactul cu apa, trebuie sa reaplici tratamentul.

Pot purta imbracaminte dupa folosirea Profade?

Dupa aplicarea “pasului 3,� asteapta mai intai sa se absoarba complet in piele, inainte sa acoperi suprafata.

Este sigura comanda pe internet?

Desigur. Datele personale sunt perfect in siguranta..

Coletul este ambalat discret?

Da. Toate comenzile tale sunt discret ambalate, in cutii de carton maro, deci continutul nu se va vedea .

 


Copyright © 2001-2015, All Rights Reserved"