acasa
logo
despre profade
cum functioneaza
marturii
intrebari frecvente
comanda si contact
Alte metode

Exista mai multe metode de indepartare si inlocuire a tatuajelor, metode ce includ mai multe cai, de la excizii chirugicale cu sutura sau grefa de piele pana la operatii cu laser.

Desi aceste metode sunt destul de numeroase, majoritatea au unul din doua dezavantaje: fie sunt costisitoare, fie lasa cicatrici.

Profade reprezinta o modalitate in trei etape, non-intruziva si ieftina prin care tatuajele sunt eliminate.

Spune adio tatuajelor

Dintre cele trei metode principale, operatia chirurgicala consta in realizarea unei incizii langa zona cu tatuajul, incizie unde se monteaza o punga cu silicon pentru a genera un suplus de piele. Zona cu tatuajul propriu-zis este taiata si pielea este indepartata dupa realizarea surplusui din punga cu silicon. Acest surplus este tras apoi peste zona operata. Operatiile de acest gen costa destul de mult si lasa cicatrici de cele mai multe ori.

O alta modalitare mai des folosita este dermabrazia. Acest procedeu se utilizeaza pentru repararea cicatricilor, a vergeturilor sau a petelor de pigmenti. Este recomandata celor cu un pigment mai inchis si consta, practic, in indepartarea in trepte a stratului de epiderma de la baza. Se poate folosi dupa operatiile cu laser. Necesita mai multe sedinte si de regula e nevoie de o perioada indelungata pentru a se atinge rezultatele scontate.

A treia cale de indepartare a tatuajelor consta in operatia cu laser. Nu doare insa e foarte costisitoare si nu actioneaza la fel de eficient pentru toate tipurile de pigment si necesita sedinte multiple. E cea mai indicata pentru pigmentii inchisi la culoare insa nu se comporta adecvat in cazul tatuajelor pale, deschise la culoare (verde, galben, roz, maro deschis etc.). Nu lasa cicatrici insa uneori e nevoie sa fie urmata de dermabrazie.

Fiecare neajuns si insuficienta legate de metodele de mai sus sunt acoperite de Profade. Cei aproape 20 de ani de cercetare si inovatia au avut ca deznodamant dezvoltarea acestui set de 3 creme, fiecare crema ocupandu-se de un anumit stadiu. Cateva minute cu aplicare de doua ori pe zi va scapa putin cate putin de urmele neplacute ale unui tatuaj nedorit. Raza de actiune se intinde pe o durata cuprinsa intre 3 si 9 luni, in functie de tipul de tatuaj.

Utilizarea cremelor Profade va fereste asadar de eventualele interventii chirurgicale sau de cele cu laser, va ajuta sa economisiti bani si sa evitati tratamentele costisitoare. Cremele se aplica usor intr-un mod confortabil. Nu exista reactii adverse si efecte secundare. Nu exista riscuri sau probabilitatea de a aparea cicatrici.

Cremele Profade necesita o perioada mai indelungata de aplicare in cazul tatuajelor cu pigment inchis. In acest caz, durata de folosire se intinde undeva intre 6 si 9 luni. In rest, celelalte nuante de culoare se scot mai facil si mai rapid.

Formula Profade e compusa din ingrediente exclusiv naturale, ceea ce asigura ca actiunea acestora asupra pielii e lipsita de riscuri legate de anumite reactii neplacute care s-ar putea produce in cazul unor substante sintetice si chimice.

Fara operatii, fara cicatrici, fara riscuri
Asistenta call-center si clienti multumiti

Toate nelamuririle si intrebarile suplimentare legate de Profade va sunt lamurite de catre echipa noastra de asistenti call-center, o echipa formata din oameni competenti care va stau la dispozitie pentru sfaturi, feedback si sugestii

Ne bucuram de o serie de reactii pozitive din partea clientilor nostri, ceea ce ne facem sa sustinem cu tarie calitatile si avantajele legate de folosirea Profade pentru eliminarea tatuajelor

marturii
marturii2
Miron T.
Sunt foarte fericit ca am incercat Profade deoarece chiar functioneaza si-l recomand oricui doreste sa scape de un tatuaj devenit incomod sau inestetic.
DESPRE PROFADE
CUM FUNCTIONEAZA
MARTURII
INTREBARI FRECVENTE
COMANDA SI CONTACT
SC RAZMED SRL
CUI: RO16502402
J22/1176/2004
TEL
0332.413.401
Copyright @2016 ProFade. All rights reserved / / / / Webdesign by SHEN MEDIA