acasa
logo
despre profade
cum functioneaza
marturii
intrebari frecvente
comanda si contact
Profade

Este demonstrat ca folosirea zilnica a cremei Profade,ajuta la decolorarea tatuajelor intr-o perioada de 3-9 luni. In orice caz, rapiditatea aparitiei rezultatelor depinde de unele variabile:

- Tipul si calitatea cernelei folosite.

- Varsta tatuajului.

- Profunzimea cu care a patruns cerneala in piele.

- Culorile folosite

Pregatirea Pielii


Pregatirea tatuajului pentru tratament pentru ca pielea ta sa fie pregatita pentru pasii 2 si 3

Umezeste zona pe care urmeaza sa aplici tratamentul cu apa calduta. Aplica pasul 1 masand usor zona. Apoi spala si usuca pielea.
Activator tatuaj
Activarea fiecarei particule de cerneala.

Aplica o portiune subtire in zona tratamentului. Asteapta 10 minute pentru a se usca. Nu aplica pe zonele cu iritatii.
Sterge tatuaj
Profunzimea cu care a patruns cerneala in piele.

Aplica o portiune fina pe zona de tratament, dupa aceea asteapta sa se usuce si incepe de la capat.

Aplica o portiune subtire in zona tratamentului. Asteapta 10 minute pentru a se usca. Nu aplica pe zonele cu iritatii.

Etapele de aplicare pe larg

Setul Profade are asadar trei creme care ocupa fiecare aria ei de acoperire in eliminarea tatuajelor nedorite. Produsul ofera astfel asistenta completa in procesul de indepartare.

Prima etapa, cea de pregatire, are rolul de a asigura faptul ca pielea este gata sa fie compatibila si sa accepte cremele 2 si 3. In aceasta etapa, zona cu tatuaj se umezeste cu apa calda, dupa care se aplica crema. Zona este masata usor pana la absorbtia completa a cremei. La final, zona se spala si se usuca.

A doua etapa, cea in care are loc separarea particulelor de cerneala, presupune aplicarea cremei numarul 2. Dupa aplicare, se asteapta in jur de 10 minute pentru a se permite uscarea. Este indicat ca aceasta crema sa nu se aplice daca zona respectiva prezinta iritatii.

A treia etapa, cea in care are loc procesul efectiv de eliminare si stergere treptata, presupune aplicare unui strat subtire din crema 3 pe aceeasi zona. Apoi, la fel ca la pasul 2, se lasa 10 minute pentru a se usca.

Asta e tot. Pe urma, puteti sa va intoarceti la treburile d-voastra. Acest procedeu in trei pasi, aplicat de doua ori pe zi, duce la rezolvarea neplacerilor cauzate de tatuajele nedorite.

Profade a fost creat pentru a avea efect asupra tuturor tipurilor de culoare de tatuaj si actioneaza in cazul tuturor tipurilor de piele.

Alte avantaje

Profade poate fi aplicat in confortul propriei case, scutindu-va de probabilitatile unei interventii chirurgicale sau a unei operatii cu laser.

Tratamentul cu Profade e mai ieftin fata de alte proceduri de inlaturare a tatuajelor, reprezentand, de exemplu, doar o mica parte din costul unei interventii cu laser.

Profade nu necesita eliberarea unei prescriptii medicale sau a vreunui medicament adiacent.

Mecanismul de formare al unui tatuaj implica injectarea de cerneala in piele, ceea ce declanseaza de obicei un raspuns imunitar. Celulele macrofage vin si asimileaza cerneala, unele celule o transporta spre nodulii limfatici, alte celule raman in zona tatuata, se imbiba de cerneala si astfel apare tatuajul permanent.

Cremele Profade au ca mod de operare atragerea altor celule in zona cu tatuaj pentru a consuma celulele pline cu cerneala. Astfel, in timp tatuajul devine tot mai sters pana cand ajunge sa dispara definitiv.

Avand o compozitie de ingrediente naturale, neprezentand riscul de a lasa urme si cicatrici, fiind o metoda mai ieftina decat alte interventii si procedee, eliberandu-se fara prescriptie, actionand in trei etape atent delimitate, Profade reprezinta o solutie confortabila si eficienta pentru indepartarea tatuajelor inoportune.

marturii
marturii2
Miron T.
Sunt foarte fericit ca am incercat Profade deoarece chiar functioneaza si-l recomand oricui doreste sa scape de un tatuaj devenit incomod sau inestetic.
DESPRE PROFADE
CUM FUNCTIONEAZA
MARTURII
INTREBARI FRECVENTE
COMANDA SI CONTACT
SC RAZMED SRL
CUI: RO16502402
J22/1176/2004
TEL
0332.413.401
Copyright @2016 ProFade. All rights reserved / / / / Webdesign by SHEN MEDIA