acasa
logo
despre profade
cum functioneaza
marturii
intrebari frecvente
comanda si contact
Nelamuriri si clarificari

Profade are toate avantajele legate de un remediu folosit pentru inlaturarea tatuajelor inoportune. Este un sistem complex si eficient, compus din 3 etape.

Mai jos aveti o serie de intrebari frecvente si raspunsuri legate de aceste creme ca de ce factori depinde perioada aplicarii sau daca exista reactii adverse sau efecte secundare de orice natura

Cum functioneaza Profade?

Sistemul Profade functioneaza in trei pasi cu trei creme, fiecare crema avand rolul ei bine delimitat. Prima crema pregateste pielea din zona tatuata pentru pasii urmatori, a doua crema separa particulele de cerneala din tatuaj, iar a treia crema incepe efectiv operatiunea de stergere a tatuajului.

Exista vreun tip de efecte secundare?

Orice fel de efect secundar este exclus din start. Formula contine ingrediente exclusiv naturale. Insasi forma de crema sub care se prezinta Profade exclude aparitia unor urme sau cicatrici in urma tratamentului. Atata timp cat zona peste care se aplica crema numarul 1 nu este iritata, folosirea Profade este lipsita de orice riscuri.

Conteaza cat de vechi este tatuajul?

Da, varsta tatuajului constituie un factor important fata de care se poate calcula rapiditatea cu care apar rezultatele. Pe langa varsta, mai exista si alti factori care influenteaza rezultatele, ca de exemplu tipul de cerneala folosita, profunzimea tatuajului sau tipul de piele. In general, nuantele de culori inchise ale tatuajelor necesita cele mai indelungate perioade pentru a fi inlaturate.

Profade se poate folosi si pentru ten?

Da, Profade se poate folosi si pentru ten. Se recomanda a se evita zona buzelor si a ochilor sau pleoapelor.

Profade actioneaza la fel de eficient pentru toate tipurile de piele?

Da, Profade isi pastreaza aceleasi efecte si aceeasi actiune indiferent de tipul de piele.

La cat timp de la inceperea administrarii Profade apar primele rezultate?

In general, primele rezultate apar dupa prima luna de utilizare. De obicei, administrarea cremelor se intinde pe o durata de 3-9 luni, in functie de tipul de culoare al tatuajului, varsta acestuia, tipul de piele, cat de profund e realizat tatuajul etc.

Ma pot expune la soare daca folosesc Profade?

Da, zona pe care este folosit Profade poate fi expusa la soare. In cazul in care apare vreo reactie neplacuta, aplicati crema de protectie. Atentie! Profade nu este, in schimb, rezistent la apa.

home-2
marturii
marturii2
Miron T.
Sunt foarte fericit ca am incercat Profade deoarece chiar functioneaza si-l recomand oricui doreste sa scape de un tatuaj devenit incomod sau inestetic.
DESPRE PROFADE
CUM FUNCTIONEAZA
MARTURII
INTREBARI FRECVENTE
COMANDA SI CONTACT
SC RAZMED SRL
CUI: RO16502402
J22/1176/2004
TEL
0332.413.401
Copyright @2016 ProFade. All rights reserved / / / / Webdesign by SHEN MEDIA